De Laddercompetitie gaat Door!

30 maart 2023


Eind vorig jaar zijn we met 4 winter laddercompetities gestart. De bedoeling was deze net voor de KNLTB voorjaarscompetities te beëindigen.
Maar niet iedereen speelt in een voorjaarscompetitie en er kwamen dan ook wat verzoeken om de laddercompetities door te laten lopen. Daar geven we graag gehoor aan! Vooral in de "open enkel" ladder is er vrij veel gespeeld. Bij de dubbels lijkt dat wat minder het geval, omdat deze verdeeld zijn over 3 ladders, te weten: dames, heren en gemengd. De mogelijkheden om verschillende wedstrijden in deze laatste drie ladders te spelen is daardoor vrij beperkt.
Om dat te verbeteren is de ladder "gemengd dubbel" opengesteld voor "alle vormen van dubbel combinaties". Hopelijk komen er in deze ladder nu nog meer teams. Houd bij het aanmelden wel rekening met het feit dat je maar in één team in elke ladder kan deelnemen. Als je veel wil spelen kun je je in 3 ladders inschrijven: enkel, alle vormen van dubbel combinaties en (wat van toepassing is) dames- of herendubbel.
De dames- en herenladders blijven dus nog wel bestaan. En alle ladders hebben nu als einddatum 27 aug. 2023.
Veel plezier bij het spelen van de ladder ook tijdens de zomer met hopelijk mooi tennis weer. Bij eventuele vragen neem even contact op met Jaap van Dijk 06 37403982

Nieuwscategorieën