Voorjaarscompetitie 2019: baanindelingen en teamindeling!

01 april 2019


In de bijlagen vind je informatie over de deze week losbarstende Voorjaarscompetitie:
  • baanindelingen voor wedstrijden en trainingsuren
  • teamindeling - altijd leuk om te weten, ook voor de supporters!
Naast de nieuwe indeling van de competitie door de KNLTB zijn er nog wat andere wijzigingen, met name voor het dubbelspel:
  • In een aantal regiocompetities was men voorheen gewend om in dubbelcompetities met een vaste partner (2x met dezelfde partner) te spelen. Als gevolg van de harmonisatie van de regelgeving is dat met ingang van 2019 niet meer toegestaan en wordt er in alle dubbelcompetities gespeeld met wisselende partner.
  • In een vier partijen dubbelcompetitie moeten de spelers per ronde op afnemende speelsterkte opgesteld worden. Ronde 1 (met partij 1 en partij 2) staat los van ronde 2 (met eveneens partij 1 en partij 2).
Voor overige informatie omtrent de voorjaarscompetitie kan je altijd even kijken op de site van de KNLTB via deze link : https://centrecourt.nl/themas/competitie-en-toernooien/competitie/voorjaarscompetitie/.

Veel tennisplezier!

Baanindeling trainingsuren VC2019 Baanindeling dinsdag VC2019 Baanindeling donderdag VC2019 Baanindeling vrijdag VC2019 Baanindeling zaterdag VC2019 Baanindeling zondag VC2019 Teamindeling VC2019

Categorieën