Tennislessen

 

Lesmogelijkheden TV Anna Paulowna

Je spel verbeteren kan een belangrijke motivatie zijn om regelmatig te (blijven) lessen. Het is leuk om jezelf beter te zien worden en eventueel tot steeds betere prestaties in toernooien en competitie te komen. Bovendien is het heel gezellig om elke week met een groep op de baan te staan. Bij het verbeteren van je spel gaat het niet alleen om techniek. Met tennisles krijg je ook meer inzicht in een goede tactiek: wat zijn goede uitgangsposities, hoe beweeg ik in de baan, hoe breng ik mijn partner in positie etc. Andere elementen in tennislessen kunnen zijn: hoe voorkom ik blessures, wat is voor mij het juiste materiaal of wat zijn de spelregels in bepaalde situaties?

Sinds 2011 verzorgt Baars Tennisschool de lessen bij TV Anna Paulowna.  Ruud Baars is hoofdtrainer bij TV Anna Paulowna.

Meer informatie over Ruud vind je op: https://www.baarstennisschool.nl/team/ruud-baars/

Jeroen Woutering verzorgt de overige lessen: https://www.baarstennisschool.nl/team/jeroen-woutering/

Volwassenen
Heb je interesse om tennisles te volgen bij TV Anna Paulowna? Wij hebben de verschillende mogelijkheden op een rijtje gezet:

Een lessenreeks boeken
Je kunt je alleen of met een groepje inschrijven voor tennisles. Je volgt dan minimaal twaalf weken les in een groepje van minimaal twee, maximaal vier per les.
Kosten per persoon(uitgaande van groepje van vier): € 114
Kosten per persoon(uitgaande van groepje van twee): € 228

Voordelen lessenreeks boeken:

  • Elke week om dezelfde tijd/dag les(continuiteit)
  • Lagere prijs per les
  • Mogelijkheid om alleen bij een groepje aan te sluiten en andere mensen te ontmoeten

Losse lessen boeken
Het is ook een mogelijkheid om een paar losse lessen te boeken. Dan profiteer je van een hoge mate van flexibiliteit, maar is de prijs per les wel wat hoger.

Dubbelspeltraining of andere invulling
Met de Voorjaarscompetitie in zicht is er een goed moment om met een team de lessenreeks te starten. Daarmee kun je ook de kosten per persoon verlagen. Ben je bijvoorbeeld met een team van 6 personen, dan bedragen de kosten voor een lessenreeks € 76 per persoon. Het blijft wel zo dat er per les maximaal 4 personen mee kunnen doen. Dan moet je dus zelf even de koppels op een handige manier verdelen over de lessen. De lessen worden geheel naar jullie wens ingevuld! Waar moet ik gaan staan in het dubbelspel of een zeer actieve les voor meer fitheid. Alles is mogelijk!

Jeugd
Per jaar bieden wij 28 weken tennisles aan, verspreid over twee lesperiodes.

Voorjaar
Start: Medio februari
Einde: Medio Juni
Aantal lesweken: 16
Kosten: € 130

Najaar
Start: Medio augustus(na de zomervakantie)
Einde: Medio november
Aantal lesweken: 12
Kosten: € 99 
Uiteraard is het voor nieuwe leden mogelijk om een proefles te volgen.

Meer informatie ontvangen?
Neem dan contact op met Kees Bosma (06-55503663, [email protected])  of bij geen gehoor Ruud Baars (06-55367043, [email protected])