Wie zijn wij?

Wij bestaan sinds 19 juni 1972. Sinds 2004 hebben wij op het Sportpark Kleine Sluis de beschikking over een prachtige tennisaccommodatie dat volledig in eigendom is van de vereniging.
Daarmee zijn wij een volledig zelfredzame sportvereniging binnen de gemeentelijke grenzen van Hollands Kroon.
Mede dankzij de vele vrijwilligers zijn wij in staat het park in een uitstekende conditie te houden, waardoor de contributie ook aantrekkelijk laag kan blijven.
 
TVAP telt ruim 300 leden, waarvan 40 jeugdleden in de leeftijd van 7 tot en met 17 jaar. De oudste senior heeft de respectabele leeftijd van 90 plus! Om van je sport te kunnen genieten speelt leeftijd dus geen enkele rol! Onze vereniging staat vooral bekend om zijn gemoedelijkheid en open karakter. We willen sportiviteit en gezelligheid bij elkaar brengen met activiteiten waaraan iedereen kan deelnemen. 
 
We zijn een jaarvereniging en dankzij de 6 kunstgrasbanen met LED-verlichting kan er het hele jaar door zowel recreatief als competitief getennist worden. De verschillende commissies zorgen ervoor dat er voor jong en oud voldoende activiteiten door het jaar heen georganiseerd worden, met als doel sportiviteit en gezelligheid met elkaar te verbinden.